VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy július hónaptól kezdõdõen Társaságunk megküldi az ingatlanán keletkezõ települési szilárd hulladék jellegû vegyes hulladék elszállításához szükséges 2015. évre vonatkozó egyedi (öntapadós) matricát, melyet kérnénk a hulladékgyûjtõ edény elejére (megtisztított felületre) ragasszon fel (kukával szemben állva a fedél nyitásával megegyezõen, tehát nem a kerék és húzó fogantyút tartalmazó oldalra)!

Az egyedi azonosítóval el nem látott edényeket – mivel azok nyilvántartásunkban nem szerepelnek – Társaságunk folyamatosan begyûjti!

Amennyiben a szolgáltatáshoz kapcsolódóan adataiban változás történik (pl.: ingatlanban élõk száma, díjfizetõ, lakatlanná vált ingatlan) kérjük a lehetõ leghamarabb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon a +3629560290 számon, személyesen hétfõn és pénteken 8-12 óra, szerdán 7-19 óra közötti idõpontban, vagy az ugyfelszolgalat.dabas@nhsz.hu e-mail címen, hogy a szükséges intézkedések elindulhassanak. Bármilyen változtatást csak írásban áll módunkban elfogadni. Egyéb információkról weboldalunkon www.nhszokot.hu, vagy az ügyfélszolgálaton folyamatosan tájékozódhat.

Magyarázat a matricán feltüntetett jelölésekkel kapcsolatosan (nem valós adatokat tartalmazó minta):

Egyedi öntapadós matrica

Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló hulladékgyûjtõ edénybõl, csak a matricán feltüntetett hulladékmennyiséget áll módunkban elszállítani! Az el nem szállított hulladékokról gépkocsivezetõnk fényképet készít, mely a matricán feltüntetett cím és QR kód segítségével pontosan beazonosításra kerül és az a továbbiakban vita tárgyát nem képezheti! Kérnénk a Tisztelt Ügyfelet, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett (pl.: el nem szállított hulladék, begyûjtött edény) a fenti elõírások betartására minden körülmények között legyen tekintettel! Az eseti jelleggel keletkezõ többlethulladék gyûjtésére az ügyfélszolgálatunkon/önkormányzatnál vagy az Önkormányzat által kijelölt helyen van lehetõség fehér színû NHSZ logóval ellátott zsákot vásárolni. 

Megértését és közremûködését elõre is köszönjük!

NHSZ OKÖT Nonprofit Kft.

2015. évre vonatkozó egyedi (öntapadós) matrica a szolgáltatási területen (kivéve Dabas Város)