VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Tisztelt Lakosok!

Az NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. értesíti Önöket, hogy 2015. március 28-án szombaton gyûjtõ-pontos lomtalanítást tart Hernád Nagyközség területén.

Kérjük, hogy a – veszélyes anyagokat nem tartalmazó – különbözõ darabos hulladékokat, 2015. március 28-án reggel 8 órától, délután 14 óráig


Hernád Búcsú tér


területére elszállítani szíveskedjenek ahol az Önök által odaszállított lom hulladékot az NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. dolgozói díjmentesen átveszik:

LOM HULLADÉK: A háztartásokban keletkezett azon hulladék (háztartási berendezési felszerelési, használati tárgyak, eszközök és anyagok), amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyûjtõedényzetben nem helyezhetõ el és a rendszeresített gyûjtõedény méreteit meghaladja.

NEM VESSZÜK ÁT: a zöld hulladékot, építési törmeléket, vashulladékot, autóbontásból származó alkatrészeket, gumiabroncsot, veszélyes hulladékot (akkumulátort, szárazelemeket, fénycsöveket, gyógyszert, festéket, oldószereket, fáradt olajat, növényvédõ szert és ezek göngyölegeit, elektronikai hulladékot és a veszélyes hulladékok listáján szereplõ egyéb hulladékokat) és a rendszeres szolgáltatás keretében elszállításra kerülõ kommunális hulladékot.

Bõvebb információért kérem, keresse a Hernád Önkormányzat illetékes osztályát!

2015. március 28-án szombaton gyûjtõ-pontos lomtalanítás lesz Hernád Nagyközség területén.