VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodásról általánosan…

Tevékenységeink közül a lakossági hulladékszállítás kiemelkedően fontos és felelősségteljes feladat, hiszen egy település lakóinak mindennapjaiban meghatározó szempont a hulladékok rendszeres, megszokott időben, kifogástalan módon történő elszállítása.autok2014

A Települési Önkormányzat az ingatlantulajdonosoknál keletkező települési hulladék kezelésére kötelező hulladékkezelési közszolgáltatást szervez és tart fenn, mely feladatokat az NHSZ látja el. A hulladékgazdálkodási törvény előírásainak megfelelően minden héten egyszer kötelező gondoskodni a település ingatlanjaiból történő lakossági hulladékok elszállításáról. Ennek részleteiről, az ide vonatkozó rendeletekről a Letöltések menüpontban tájékozódhat.
Amennyiben Ön szeretné megtudni, hogy az adott településen mely napokon jár gyűjtőjáratunk, a Lakossági hulladék menüpontok alatt tájékozódhat, vagy Dabas Város esetében használja az Utcakeresőt. Kérjük a tisztelt ingatlan tulajdonosokat, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet jól megközelíthetően és jól láthatóan a szállítás napján reggel 7 óráig legyenek szívesek kihelyezni.
Csak azok a hulladékgyűjtő edények ürítését áll módunkban elvégezni, amelyek a közszolgáltatási szerződésben rögzített feltételeknek megfelelnek. Igénybejelentéssel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.
A lakossági közszolgáltatási szerződés feltételei, megtekinthetőek a Letöltések főmenü pontban.