Tevékenységeink közül a lakossági hulladékszállítás kiemelkedően fontos és felelősségteljes feladat, hiszen egy település lakóinak mindennapjaiban meghatározó szempont a hulladékok rendszeres, megszokott időben, kifogástalan módon történő elszállítása.

auto2

A Települési Önkormányzat az ingatlantulajdonosoknál keletkező települési hulladék kezelésére kötelező hulladékkezelési közszolgáltatást szervez és tart fenn, mely feladatokat a NHSZ látja el. A hulladékgazdálkodási törvény előírásainak megfelelően minden héten egyszer kötelező gondoskodni a Dabas város ingatlanjaiból történő lakossági hulladékok elszállításáról. Ennek részleteiről, az ide vonatkozó rendeletekről a Letöltések menüpontban tájékozódhat.

Amennyiben Ön szeretné megtudni, hogy a település utcáiban mely napokon jár gyűjtőjáratunk, használja az Utcakeresőt. Kérjük a tisztelt ingatlan tulajdonosokat, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet jól megközelíthetően és jól láthatóan a szállítás napján reggel 7 óráig legyenek szívesek kihelyezni.

Csak azok a hulladékgyűjtő edények ürítését áll módunkban elvégezni, amelyek a közszolgáltatási szerződésben rögzített feltételeknek megfelelnek. Igénybejelentéssel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

A lakossági közszolgáltatási szerződés feltételei, megtekinthetőek a Letöltések főmenü pontban.