VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Tisztelt Újlengyeli Lakosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2012. évi CLXXXV. törvény 44. § (1) bekezdése alapján az NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. 2016. szeptember 24.-én szombaton lomtalanítást végez.

Lomhulladékként a következõ hulladékokat szállítjuk el: A háztartásokban keletkezett azon hulladék (háztartási berendezési felszerelési, használati tárgyak, eszközök és anyagok), amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyûjtõedényzetben nem helyezhetõ el és a rendszeresített gyûjtõedény méreteit meghaladja. Egy ingatlantól annyi lomhulladékot szállítunk el, ami normál életvitel mellett, 1 év alatt keletkezhet az ingatlannál.

A lomtalanítás reggel 7 órától kezdõdik. A lomhulladékot, a közterület-foglalás szabályait betartva az ingatlan elé kell kihelyezni úgy, hogy azt a begyûjtést végzõ gépjármû meg tudja közelíteni és a rakodás biztonságosan, balesetmentesen legyen elvégezhetõ. A kis térfogatú hulladékokat összekötött zsákban kérjük kihelyezni. A zsákok megtöltésénél figyelni kell arra, hogy azok kézi erõvel mozgathatóak legyenek!

A fentiektõl eltérõ módon kihelyezett hulladékokat nem szállítjuk el.


NEM VESSZÜK ÁT: a zöld hulladékot, építési törmeléket, vashulladékot, autóbontásból származó alkatrészeket, gumiabroncsot, veszélyes hulladékot (akkumulátort, szárazelemeket, fénycsöveket, gyógyszert, festéket, oldószereket, fáradt olajat, növényvédõ szert és ezek göngyölegeit, elektronikai hulladékot és a veszélyes hulladékok listáján szereplõ egyéb hulladékokat) és a rendszeres szolgáltatás keretében elszállításra kerülõ kommunális hulladékot.

A ki nem helyezhetõ veszélyes hulladékok részletes listáját és jellemzõit a 72/2013. évi (VIII.27.) törvény 1. melléklete tartalmazza.

Lomtalanítás Újlengyelen 2016. szeptember 24.-én szombaton