VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Tisztelt Közszolgáltató Partnerünk!

Letöltés PDF-ként

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt a közszolgáltatóktól, illetve ügyfelektől történő visszajelzése alapján a módosította a csoportos beszedési megbízás (a továbbiakban: CSBM) fizetési móddal történő díjrendezésének folyamatát.

2018. július 1-vel került bevezetésre a központi CSBM bankszámlaszám 10300002-10654068- 49021271, mely az alábbi beszedőkóddal (GIRO azonosító) rendelkezik A25456790T152.

A sikeres CSBM fizetési mód alkalmazása és az ügyfélpanaszok csökkentése érdekében, kérjük szíves közreműködésüket az ügyfelek tájékoztatásban az alábbiakban meghatározottaknak megfelelően:

– Eddig is sikeresen leemelésre kerültek a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak:

Amennyiben az ügyfél érvényes csoportos beszedési megbízással rendelkezik, és a közszolgáltatási számlája is ennek a fizetési módnak megfelelően került kiállításra az NHKV Zrt. kezdeményezni fogja a számlán feltüntetett díjösszeg leemelését. Ennek sikerességének feltétele, hogy a megbízás limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre az ügyfél megadott bankszámláján.

– Új csoportos beszedési megadása esetén:

Továbbiakban, ha az ügyfél csoportos beszedési megbízással kívánja rendezni számláját, akkor kérjük, hogy az ügyfél a számlavezető pénzintézetében adjon meg új felhatalmazást A25456790T152 GIRO azonosítójú (CSBM) számlára a legutóbbi számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető) azonosító számával. Továbbá szíveskedjen gondoskodni arról, hogy megbízásának limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre a megadott bankszámláján.

– Amennyiben az ügyfélnek van érvényes csoportos beszedési megbízása, de a számláján nem

„CSBM” fizetési mód szerepel: Kérjük, hogy az ügyfél legyen szíves a számla ellenértékét csekken vagy átutalással kiegyenlíteni. Amennyiben a továbbiakban csoportos beszedési megbízással kívánja rendezni számláját, akkor kérjük, hogy számlavezető pénzintézetében adjon meg új felhatalmazást A25456790T152 GIRO azonosítójú (CSBM) számlára, és a legutóbbi számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető) azonosító számát. Továbbá szíveskedjen gondoskodni arról, hogy megbízásának limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre a megadott bankszámláján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Közszolgáltató Partnereinket, hogy amennyiben az ügyfél adott számlájához kapcsolódóan kétszer egymás után sikertelen a díjlehívási kísérlet, úgy automatikusan CSEKK fizetési mód kerül beállításra az ügyfél következő időszaki számláján. Ha az ügyfél CSBM fizetési móddal kívánja kiegyenlíteni a jövőben számláit, akkor új meghatalmazást szükséges adnia számlavezető pénzintézeténél. Amennyiben a meghatalmazás a számlagenerálást megelőzően beérkezik az NHKV Zrt.-hez, akkor a számla CSBM fizetési módú lesz.

NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. Székhely: 1036 Bp., Lajos utca 103. | Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 333 | e-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu

Továbbá, ha csak a számlagenerálást követően érkezik be a díjbeszedési meghatalmazás, úgy az ügyfél CSEKK fizetési módú számlát fog kapni. Az így kiállt számlára vonatkozóan CSBM lehívást az NHKV Zrt. nem fog kezdeményezni.

A díjlehívás sikertelensége miatt ki nem egyenlített számlát az ügyfél átutalással, ügyfélszolgálatokon igényelt csekken vagy a személyes hátralékkezelőknél tudja rendezni.

Köszönjük szíves együttműködésüket.

Budapest, 2018.07.18.

Tisztelettel,

NHKV Zrt.

NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. Székhely: 1036 Bp., Lajos utca 103. | Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 333 | e-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu

Módosult a csoportos beszedési megbízás folyamata