VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

Dabas

Tisztelt Dabasi Lakosok!

Ez úton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2016. március 02-tõl ügyfélfogadási idõben az NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. (2370 Dabas, Szent István út 133.) ügyfélszolgálati irodájában átvehetõk az OKÖT hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkel címû KEOP-os projekt keretében beszerzésre került házi komposztáló ládák.

Felhívnánk a Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a 400 liter ûrtartalmú edényeket csak azok vegyék igénybe, akik valójában szeretnének a házi komposztálással foglalkozni!

Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy ezen edény ûrtartalma és a biológiai lebomlás ideje már NEM TESZI lehetõvé a pár száz négyzetméteres zöldterületeken képzõdõ lenyírt fû, lenyeset gallyak, esetleg nagyobb mennyiségû lehullott lomb házi komposztálását! Az edényzet sokkal inkább alkalmas pár négyzetméteres füves területeken képzõdõ lenyírt fû, az ingatlanon vagy körülötte lévõ kisebb virágoskertekben és virágládákban keletkezõ növényi szövetek, zöldség, gyümölcs konyhai hulladékának komposztálására.

Kérnénk, hogy az igénylés során a fentieket vegyék figyelembe!

Üdvözlettel:

NHSZ OKÖT Nonprofit Kft.

Tájékoztató komposztláda átvételérõl