VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

VÁLASSZON TELEPÜLÉST!

Dabas

Hernád

Inárcs

Pusztavacs

Egyéb települések

Táborfalva

Tatárszentgyörgy

Újhartyán

Újlengyel

Választását bármikor módosíthatja weboldalunk tetején, a településválasztó menüben!

 

 

2022. május 1-jétől bevezetjük

a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosító,

a kommunális hulladéktároló edényekre

ragasztandó matricák használatát

Lakossági hulladék

Lakossági hulladék szállítás

Tevékenységeink közül a lakossági hulladékszállítás kiemelkedően fontos és felelősségteljes feladat, hiszen egy település lakóinak mindennapjaiban meghatározó szempont a hulladékok rendszeres, megszokott időben, kifogástalan módon történő elszállítása.

Tatárszentgyörgy vonatkozásában az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el 2019. január 1-től a hulladékszállítási közszolgáltatást alvállalkozó bevonásával. Alvállalkozó: NHSZ OKÖT Nonprofit Kft.

Ennek részleteiről, az ide vonatkozó határozatról a Rendelet/Határozat menüpontban tájékozódhat. Amennyiben Ön szeretné megtudni, hogy Tatárszentgyörgy utcáiban mely napokon jár gyűjtőjáratunk, használja az Utcakeresőt. Kérjük a Tisztelt Ingatlan Tulajdonosokat, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet jól megközelíthetően és jól láthatóan a szállítás napján reggel 6 óráig legyenek szívesek kihelyezni.

Kizárólag az edényekben vagy az edények mellett elhelyezett többlet hulladék elszállítására alkalmas zsákokban lévő hulladékot szállítjuk el. A külterületi ingatlantulajdonosok is ezen módszerrel vehetik igénybe Társaságunk szolgáltatását.